De Keten : driemaandelijks orgaan van de Blauwe Wereldketen, Internationale Vereniging zonder winstbejag voor Dierenbescherming. (Brussel : Blauwe Wereldketen, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: dierenbescherming