Nieuw Israëlitisch Weekblad. (Amsterdam Antwerpen : Joachimsthal's uitgeversbedrijf, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Redactie en administratie: Pelikaanstraat 122, Antwerpen
Nederlands
Hebreeuws
Krant
Keywords: joodse pers; Antwerpen