't Landbouwleven : wekelijksch landbouwblad : orgaan der landbouwafdeeling van 't Provinciaal Voedingskomiteit van Oost-Vlaanderen. - Provinciaal Voedingskomiteit van Oost-Vlaanderen (Gent, 1915)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: gecensureerde pers; Wereldoorlog 1; landbouw