Nieuwe Gentsche Courant. (Gent : Frans Primo, 1917)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: dagblad
Nederlands
Krant
Keywords: gecensureerde pers; Wereldoorlog 1; vredesinitiatieven; Vredesconferentie Stockholm