De dageraad : Belgisch weekblad, voorloopig te Londen. (London, 1918)
Bibliotheek Camille Huysmans
Beheer en opstelraad: 28, Victoria street, S.W.1, London
Paginering: 6 pagina's per nummer
Nederlands
Krant
Keywords: Wereldoorlog 1