La Belgique. (Leiden Rotterdam, 1917)
Bibliotheek Camille Huysmans
Krant voor het eerst uitgegeven op 15 oktober 1944. Gepubliceerd achtereenvolgens in Bergen-op-Zoom, Leiden en Rotterdam onder leiding van G. Landoy en J. Wappers. De krant verzette zich tegen de Vlaamse eisen.
Periodiciteit: dagblad
Frans
Krant
Keywords: Vredesconferentie Stockholm