Vooruit's romans. (Gent : Het Licht, 1924)
Deze tijdschriften verzamelen volgende roman's
Alleen op de wereld --- 01(1924-1925) 1-29
Vineta --- 01(1925) 30-46 (2x aanwezig -- ingebonden)
Fromont, jongste en Risler, oudste : schets van het Parijsche leven --- 01(1925) 47-52 + 02(1926) 1-7
Een dure eed / Virginie Loveling --- 02(1926) 8-18 (3x aanwezig -- 2x ingebonden + los)
't Bolleken / Cyriel Buysse --- 02(1926) 19-26 (3x aanwezig -- 2x ingebonden + los)
De strijd om het water --- 02(1926) 27-40 (2x aanwezig -- ingebonden + los)
Het geld --- 02(1926) 41-52 + 03(1927) 1-8
Goeden moed --- 03(1927) 9-23
De hobbelige weg naar 't geluk --- 03(1927) 24apr-14aug
De weerwolf --- 03(1927) 21aug-30okt (2x aanwezig)
Het raadselachtige biljet --- 03(1927) 6nov-25dec (2x aanweizg)
Een zoon van het volk --- 04(1928) 1jan-26feb (2x aanwezig)
De korenfee --- 04(1928) 11maa-1apr
20.000 mijlen onder zee --- 04(1928) 8apr-1jul
Periodiciteit : wekelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: romans