Toekan : nieuwsbrief van de liga voor het kansarme kind. - Toekan : liga voor kansarme jongeren (Gent : Toekan, 1998)
BMLIK
Periodiciteit : tweemaandelijks. Na 1999 (?) : driemaandelijks.
Nederlands
Periodiek
Keywords: kansarmoede; kinderen