Nieuwsbrief. - August Vermeylenfonds-afdeling Gent en Ledeberg; August Vermeylenfonds-afdeling Gent en Sint-Amandsberg (Gent : AVF, 1983)
1e jaargang: uitgave van het A. Vermeylenfonds Gent en Ledeberg ; 2e jaargang: uitgaven van het A. Vermeylenfonds Gent en Sint-Amandsberg
Periodiciteit : maandelijks
Nederlands
Periodiek