Armoede en sociale uitsluiting. Jaarboek... - Vranken, Jan; UFSIA. Departement sociologie en sociaal beleid; Geldof, Dirk; van Menxel, Gerard (Leuven Amersfoort : Acco, 1991)
BMLIK
Periodiciteit : jaarlijks
Nederlands
Periodiek