Restant : tijdschrift voor resente semiotiese teorievorming en de analize van teksten. (Berchem : Restant, 1976)
Vaste medewerkers: Ludo Abbicht, Manuel Aguirre, Mark Braet, Joost Buyssschaert, Tarri Coulommier, Erik De Smedt, Paul De Wispelaere, Theo Hermans, Geert Lernout, Frank Reybrouck, Hedwig Speliers, Guy Van Turnhout en Eriek Verpale.
In dit nummer: poëzie uit Zuid-Amerika, Chinese literatiuur, literatuur en diktatuur, feministische problematiek in de literatuur
Nederlands
Periodiek
Keywords: derde wereld; vrouwen; poëzie