Syndikale Kommissie van België. Jaarverslag voor... Verslag der werkzaamheden gedurende de jaren... Zedelijk en geldelijk verslag voor de jaren... - Syndikale Kommissie van België (Brussel : Syndikale Kommissie van België, 1912)
Fonds Perrone
Periodiciteit : jaarlijks
Nederlands
Periodiek