Elcker-Ik Berichtenblad. - Elcker-Ik Turnhout (Turnhout : Elcker-Ik, 1976)
In 1984 en 1985 verschijnt Elcker-Ik Berichtenblad onder de naam (De) Memo. Vanaf 1987 is de titel Elcker-Ik Tijdschrift.
Periodiciteit: maandelijks. Vanaf 1987 driemaandelijks, vanaf 1997 waarschijnlijk zesmaandelijks
Nederlands
Periodiek