Nederlandse Vereniging voor Sexuele Hervorming (NVSH). Jaarverslag... - Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH) (Den Haag : Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming, 1968)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Periodiek