De Dag : onpartijdig morgenblad - in woord en beeld. (Antwerpen : Patria, 1936)
Nr 553 gewijd aan de uitvaart van Pot en Grijp
(1937) 1 april: foto van Camille Huysmans met de hertog van Windsor en Mrs. Simpson op bezoek in Antwerpen
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Grijp, Theofiel; Pot, Albert