Kunst en industrie : maandwerk van modellen voor alle takken van de nijverheid - Schnorr, J. (Utrecht : Dannenfelser, 1871)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit : maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: toegepaste kunsten