Notre journal : organe de l'Union Professionnelle Nationale des Employés d'Eglises de Belgique = Ons blad : orgaan van de Nationale Vakvereeniging der Kerkbedienden van België. (Brussel : Nationale Vakvereeniging der Kerkbedienden van België, 1920)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: religieuze wereld