U.O.M. : ambtelijk orgaan der Vereeniging van Officieren en Werktuigkundigen der Belgische Koopvaardij. (Antwerpen : Vereeniging van Officieren en Werktuigkundigen der Belgische Koopvaardij, 1919)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: zeevaart