Soziale Bauwirtschaft. - Verband Sozialer Baubetriebe (Berlin : Verlagsgesellschaft des Allgemeinen Deutschen Gewerkschaftsbundes, 1921)
Bibliotheek E. Anseele
Duits
Periodiek
Keywords: bouwnijverheid; sociale huisvesting; Duitsland; Sovjet-Unie.