Vrouwennieuwsbrief : tweemaandelijkse uitgave van de werkgroep Vrouwen van de NVIH-COC Den Haag. (Den Haag : NVIH-COC Den Haag, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks
Redactie: Hildebrandstraat 278, 2524 VR Den Haag
Nederlands
Periodiek