Oi! : nieuwsblad voor joodse homo- en bisexuele vrouwen en mannen. (Amsterdam : Stichting Sjalhomo, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks?
Redactie: PB 2536, 1000 CM Amsterdam
Nederlands
Periodiek