L' Effort vers le bien : hebdomadaire = Streven naar beter leven : weekblad. (Leuven, 1923)
Bibliotheek Leo Magits
Door gedetineerden van Leuven Centraal zelf geredigeerd blad ter morele ondersteuning van gedetineerden en personeel
Frans
Nederlands
Krant
Keywords: gevangenen