Instituut voor Tropische Geneeskunde. Jaarverslag ... - Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: jaarlijks
Redactie: Nationalestraat 155, 2000 Antwerpen
Meertalig
Periodiek