De epidemiologie van AIDS en HIV-infectie in België = Epidémiologie du sida et de l’infection à vih en Belgique. (Brussel : Instituut voor Hygiëne en Epidemiologie, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: jaarlijks
Redactie: Juliette Wytmanstraat 14, 1050 Brussel
Nederlands
Periodiek