Canadian AIDS News - SIDA réalités. (Otawa : Canadian Public Health Association, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks; vanaf (1995) driemaandelijks
Redactie: 400-1565 Carling Avenue, Ottawa, Ontario K1Z8R1
Engels
Frans
Periodiek