Infothèque Sida : le magazine de Sida Info Doc Suisse. (Bern : Sida Info Doc Suisse, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks; vanaf (2001) driemaandelijks
Redactie: Schauplatzgasse 26, 3001 Bern
Frans
Periodiek