HIG Homojongeren - Trefcentrum Feniks. (Den Haag : Stichting Trefcentum HIG-COC, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: maandelijks
Redactie: Stationsweg 112, Den Haag
Vanaf 02 (1984): Trefcentrum Feniks; vanaf 03(1985) 9: Basta
Nederlands
Periodiek