Sarafaan : literair-cultureel tijdschrift. (Amsterdam : Feministische uitgeverij Sara, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: driemaandelijks
Redactie: Keizersgracht 231, 1016 DV Amsterdam
Nederlands
Periodiek