De daklozenkrant Het daklozenwoord : de enige krant die kleur bekent = Les SDF vous parlent : le seul journal qui annonce la couleur : de enige 100% Belgische apolitieke onafhankelijke en tweetalige krant samengesteld en verspreid door kansarmen = SDF journal : le seul journal 100% belge apolitique indépendant et bilingue réalisé et dstribué par des démunis. (Brussel : Mayday, 1995)
BMLIK
Periodiciteit : maandelijks. Naamswijziging vanaf augustus 1998
Nederlands
Frans
Krant
Keywords: daklozen