Volksblad : sociaal-democratisch dagblad. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1936)
Het aanwezige specimen bevat een biografie van F.M. Wibaut naar aanleiding van zijn overlijden op 29 april 1936
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; Nederland