De Tribune : officieel orgaan van het Nationaal Syndikaat van het Departement van Financiën van België aangesloten bij de Syndikale Kommissie van België. - Nationaal Syndikaat van het Departement van Financiën van België (NSDF) (Brussel : NSDF, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers