Rassemblement : daily journal for the period of the International Peace Congress. - Rassemblement Universel pour la Paix (RUP) (Bruxelles : RUP, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Krant verschenen tijdens het eerste wereldcongres van de "Rassemblement Universel pour la Paix" gehouden te Brussel in september 1936
Met Engelstalige bijdragen
Frans
Krant
Keywords: vredesbewegingen; pacifistische pers