't Getrouwe Maldeghem : katholiek volksblad van het Meetjesland. (Maldegem, 1937)
Bibliotheek E. Anseele
Andere ondertitel: het meest verspreide weekblad in Vlaanderen
Hoofdredacteur: Jozef De Lille
Nederlands
Krant
Keywords: katholieke pers