Jeune Europe : le Front européen pour les Etats Unis d'Europe. Edition de Bruxelles. - Union Jeune Europe (UJE) (Bruxelles : UJE, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Het pacifistische blad wil toekomstige oorlogen vermijden door de installatie van een Europese federale regering en de organisatie van een Europees leger
Comité d'honneur: Louis de Brouckère, Francis Delaisi, Georges De Leener, Jules Destrée, Comte Eugène de Grunne, Henri Pirenne, R.P. Rutten, Paul Valéry
Frans
Krant
Keywords: Europa