UPVOC : organe mensuel de l'Union Professionnelle des Voyageurs de Commerce de Gand = maandelijksch vakorgaan van de Beroepsvereeniging der Handelsreizigers van Gent. (Gand : UPVOC, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: maandelijks
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: beroepsverenigingen