Orgaan van den Bond der Oud-Leerlingen der Staats Tuinbouwschool van Gent = Bulletin du Cercle des Anciens Elèves de l'Ecole d'horticulture de l'Etat à Gand. (Gent, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Krant