De Opgeëischte : orgaan der Vlaamsche Federatie. - Nationale Federatie der Weggevoerden van België (Gent : Vlaamsche Federatie der Weggevoerden, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: tweewekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: oorlogsslachtoffers