Bulletijn van de Vereeniging der militaire invaliden uit vredestijd = Bulletin de l'Association des invalides militaires du temps de paix. (Brussel, 1937)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: invaliditeit; militairen