De West-Vlaming : Vlaamsch nationaal strijdblad. - Katholiek Vlaamsch Nationaal Verbond (KVNV) (Sint-Michiels-bij-Brugge : KVNV, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Krant
Keywords: katholieke pers; Vlaams-nationalisme