Le Pensionné de l'Etat : organe mensuel de la Fédération Nationale des Pensionnés de l'Etat et de la Société Nationale des Chemins de fer belges = De Staatsgepensioneerde : maandblad van het Nationaal Verbond der Gepensioneerden van de Staat van de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen. - Fédération Nationale des Pensionnés de l'Etat (FNPE) (Bruxelles Jette-St-Pierre : FNPE, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Op titelblad staat vermeld: De Staatsgepensionneerde
Bestuur/administratie: Ernest Courtin
Frans
Nederlands
Krant
Keywords: pensioenen; ambtenaren