De liberale syndikalist : orgaan van de Nationale Centrale der Liberale Vakbonden = Le syndicaliste libéral : organe de la Centrale nationale des Syndicats libéraux. (Brussel : Nationale Centrale der Liberale Vakbonden van België, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: maandelijks
Frans
Nederlands
Krant
Keywords: liberale pers