De Uitwijkeling : kosteloos uitgegeven door de Federatie van Vlaamsche propagandaclubs. (Roubaix, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Propaganda-orgaan voor de Belgische arbieders in Noord-Frankrijk
Maa. 1928: verwelkoming Edward Anseele in Noord-Frankrijk
Redactie: A. Vervaet
Gerant: Arthur Dubois
Drukker: A. Bosteels-De Bal, Meenen
Nederlands
Keywords: socialistische pers; Noord-Frankrijk.