Les Pionniers de la victoire = De Stichters der Zege. (Bruxelles, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Blad dat opkomt voor de vergoedingen van oorlogsslachtoffers
Opstelraad en aktiekomitiet: Ed.-L. Cox, P. Van Cutsem, A. Vanholsbeek, J. De Langhe
Frans
Nederlands
Krant