De Belgische Politie : officieel maandelijksch orgaan van het Nationaal Syndikaat der Belgische Politie. - Nationaal Syndikaat der Belgische Politie (NSBP) (Brussel : NSBP, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Krant