De Dokwerker : Belgisch orgaan der werklieden gebezigd aan het laden, lossen en vervoeren van koopwaren. (Antwerpen Gent : De Werker Ons Huis, 1910)
Gezamelijk blad van verschillende socialistische organisaties van havenarbeiders van Antwerpen en Gent.
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; havenarbeiders