Strijd : nieuwscourant van den weerstand. - Onafhankelijkheidsfront (OF) (Dendermonde : OF, 1944)
Wegens papierschaarste verschijnen de dagbladen slechts driemaal in de week. Ten gevolge van die maatregel vervult de weekbladpers een nieuwe taak als aanvulling op de dagbladpers.
Nederlands
Krant
Keywords: Dendermonde