Arpo-Lier : filatelistisch tijdschrift. - Arbeiders-Postzegelverzamelaars Lier (Lier : Arpo, 1966)
Aangesloten bij de : Socialistische Federatie voor Postzegelverzamelaars, Koninklijke Landsbond Der Belgische Postzegelkringen en De Lierse Culturele Raad.
Nederlands
Periodiek