AHA info. (Berlin : Allgemeinen Homosexuellen Arbeitsgemeinschaft Berlin, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks; vanaf 1982 : tweemaandelijks
Redactie : Friedrichstrasse 12, 1000 Berlin 61
Duits
Periodiek