Manuscript : mannen tegen het patriarchaat. (Eindhoven : Mannen tegen het patriarchaat, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : viermaandelijks
Redactie : Postbus 28, Eindhoven
Nederlands
Periodiek