De Gaspeldoorn : de nieuwsbrief van Natuurreservaten Beernem. - De Gaspeldoorn : vereniging voor natuur en milieu; Natuurreservaten-afdeling Beernem (Beernem : Natuurreservaten De Gaspeldoorn, 1994)
In 1997 gaat de vereniging op in Natuurreservaten. Men start dan een nieuwe nummering
Periodiciteit : driemaandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: ecologie